wicca de ‘wolf’

Om enig inzicht te geven in hoe ik met dieren werk, ontkom ik er niet aan je voor te stellen aan 1 van mijn grootste leermeesters! WICCA

Ik wilde al heel lang een hond, maar dat vond mijn bange kat niet goed, elk jaar vroeg ik het haar weer, en elk jaar zei ze ‘nee’, tot 12 jaar geleden.

Ik kon mijn oren niet geloven, en nog diezelfde nacht kwam de alles beslissende droom over wolven. Grote wolven, witte wolven. Magische wolven. Het was een bizarre droom, ik zag mezelf in het bos, met een enorm grote wolf, en we deden niks, we zaten daar gewoon. Hij en ik, naast elkaar. In stilte. Heel apart. 

Ik zag het als een teken. Ik moest dus op zoek naar een hond die er uit zag als een wolf, een witte wolf. En hij zou wicca heten, net als in mijn droom….  3 weken later, was ik te gast om mee te mediteren met een groep hypnotherapeuten, na afloop kwam 1 van de deelnemers naar me toe en vroeg of ik een grote hond had. Hij omschreef een reusachtige witte wolf, die naast me zat tijdens de anderhalf uur durende meditatie. Hij omschreef hoe er een blauw licht in een cirkel stroomde door mijn hart en door zijn hart.

Als ik al niet genoeg gehad had aan de droom was dit wel de doorslag. En it turns out to be, dat mijn hond ‘wicca’ al op aarde was. Op miraculeuze wijze wees hij me toen al de weg naar hem toe, en een paar weken later kwam deze toen nog pup in mijn huis. Mijn weg met deze wolf is te alomvattend om in een paar zinnen te omschrijven, maar de lessen die ik van hem geleerd heb zijn ongekend. Toen hij 2 jaar geleden overleed, brak mijn hart. Helaas bleek het bijna letterlijk zo te zijn, want ik werd opgenomen in het ziekenhuis met de diagnose hart operatie. De zoveelste les, tot zelfgenezing om ook deze te voorkomen

.

Zo bleef hij me ook na zijn dood onderwijzen.

want mij hart is zonder operatie, en zonder medicijnen, maar met behulp van wicca weer genezen.