LUISTER NAAR MIJN PODCast over neuroptimal 1 LUISTER NAAR MIJN PODCast over neuroptimal 2

Ik kwam in aanraking met dit neurofeedback divice omdat ik de podcast :ík weet niet wat je doet maar ik heb er zoveel baat bij maakte’. Daarin interviewde ik Elke Mastwijk, een craniosacraal therapeut, die in aanraking was gekomen met deze breintraining. In de podcast die hier rechtsonder ook te beluisteren is, merk ik dat ik steeds nieuwsgieriger wordt, en de mogelijkheden begin te zien die het ook voor sommige van mijn klanten kan hebben.Uiteindelijk wil ik zo graag alles snappen dat ik besloot een 2e podcast op te nemen deze keer met Christina Rompa omdat zij al meer dan 10 jaar met dit apparaat de nederlandse markt bediend.

Maar wat is het nou?

Het is dus een brein Training, (ipv een behandeling) waarin je brein leert, zichzelf te corrigeren naar een aangenamere staat van zijn. op dit filmpje zie je hoe dat werkt

Ik ben het eerst op mezelf gaan proberen, vervolgens heb ik het enkele klanten aangeboden en toen was ik echt overtuigd!

Dus wil ik het ook graag aanbieden aan mensen die nog geen client zijn en alleen dit willen proberen.

Hoe werkt NeurOptimal® Neurofeedback

Tijdens een NeurOptimal® sessie neemt de cliënt plaats in een gemakkelijke stoel. Op de oren en het hoofd zijn sensoren geplakt met een pasta. Via deze sensoren wordt hersenactiviteit doorgegeven aan de software. De training wordt gestart en je luistert naar prettige muziek. Daarin klinken korte onderbrekingen ofwel kleine ‘kraakjes’ die precies op jouw hersenactiviteit van dat moment zijn afgestemd (en niet op een meting enkele weken daarvoor).

meer...

 

Click me!