Mijn naam is Margje Teeuwen

Als klein meisje was ik gewend verbonden te zijn met meerdere dimensies tegelijkertijd. Of ik nou met imaginaire friends zat te spelen, of met dieren communiceerde, het was voor mij de normaalste zaak van de wereld. Pas toen ik er achter kwam, dat je daar blijkbaar niet over mag spreken, dat het vreemd is, en dat er nou eenmaal dingen zijn die je voor je zelf houdt, begon ik mijn leven op 2 verschillende niveau’s te leven. Het heldere weten, de extreem duidelijke intuïtie bleef de leidraad, maar aards gezien was ik gewoon een tiener met dromen, zoals zo velen. Mijne was om een olympische medaille te halen, en toen dat eenmaal gelukt was, wilde ik er nog 1. Achteraf gezien was dat heel goed, het zorgde voor een raar soort evenwicht. Ik vloog over de hele wereld met de hockeydames, maar in mijn koffer zaten boeken van Jane Roberts :Seth speaks, of las ik over de geschiedenis van de Wicca. Of oefende ik met mijn pendel. meer...