body code

DE BODY CODE

is een veelomvattend energetisch genezingssysteem dat is ontwikkeld door Dr. Bradley Nelson na jaren van klinische ervaring en onderzoek. Dat werkt voor mens en dier.

Het is een uitbreiding van de Emotiecode en biedt een vrijwel oneindig aantal toepassingsmogelijkheden. De Body Code is ook gebaseerd op de aanname dat het lichaam uit pure energie bestaat en een inherente intelligentie heeft die zichzelf kan genezen. Door onevenwichtigheden in het energieveld van het lichaam te identificeren en te corrigeren, zorgt de Body Code ervoor dat vastzittende emoties of negatieve energieën die fysiek of emotioneel ongemak kunnen veroorzaken, kunnen worden losgelaten.

Hoe werkt de Bodycode?

Het systeem van dr. Nelson bestaat uit een uitgebreide mindmap die dient als gids voor het navigeren door het complexe terrein van het energiesysteem van het lichaam. De Body Code identificeert zes hoofdcategorieën van onevenwichtigheden:

Energieën: Deze omvatten opgesloten emoties, emotionele resonantie-energieën of andere disfunctionele energetische patronen.

Bloedsomloop en systemen : onevenwichtigheden in organen, klieren, chakra’s of meridianen die kunnen leiden tot verschillende gezondheidsproblemen.

Gifstoffen: Schadelijke stoffen die in het lichaam aanwezig zijn, zoals zware metalen, chemicaliën of straling, die een optimale werking verstoren.

Ziekteverwekkers: Bacteriën, virussen, parasieten of schimmels die ziekten veroorzaken.

Structureel: afwijkingen in botten, spieren, zenuwen of bindweefsel die lichamelijk ongemak of pijn veroorzaken.

Dieet en levensstijl: Dieet- en levensstijlfactoren die essentieel zijn voor het behoud van de algehele gezondheid.

Het maakt communicatie met het onderbewustzijn van het lichaam mogelijk om de oorzaak van een probleem te achterhalen. Zodra de onderliggende onevenwichtigheden zijn geïdentificeerd, kunnen ze worden gecorrigeerd door middel van verschillende energetische genezingstechnieken.

Voordelen van de Body code

Het is een vorm van zelfgenezing en kan leiden tot diepgaande verbeteringen in uw emotionele, mentale en fysieke welzijn. Enkele van de voordelen zijn:

  • Verlichting van chronische pijn, ziekte of vermoeidheid.
  • Verbeterde emotionele balans en mentale helderheid.
  • Versterkt immuunsysteem en verhoogd energieniveau.
  • Verbeterde relaties door vastzittende emoties en energetisch overgeërfde problemen los te laten.
  • Een diepere verbinding met jezelf voor een groter gevoel van voldoening en doel.

Samenvatting

De Body Code is een krachtig hulpmiddel voor zelfontdekking en transformatie door gebruik te maken van de aangeboren genezende intelligentie van je lichaam. Het pakt de grondoorzaak van verschillende onevenwichtigheden aan en maakt  de weg vrij voor diepgaande veranderingen in mentaal, emotioneel en fysiek welzijn.

Onderdeel van de bodycode is de

EMOTIE CODE:

De emotie code heeft tot doel om onderverwerkte emoties in je lichaam te identificeren en te elimineren. Soms is het lichaam niet in staat geweest dit zelf te doen, op het moment dat we de emotie voelde. Misschien omdat deze emoties extra sterk zijn of omdat je bijvoorbeeld verzwakt bent door ziekte of verdriet.Of omdat het lichaam je wilde beschermen  Deze emoties kunnen vastlopen en zich overal in het lichaam manifesteren als een energetische blokkade. Dit kan oplopen en tot aanzienlijke psychische of lichamelijke problemen leiden. Het opruimen van deze blokkades helpt je lichaam te genezen en zijn natuurlijke balans te herstellen.

Hoe werkt het?

De emotie code omarmt het concept van energetische genezing – het beschouwt het menselijk lichaam als een onderling verbonden netwerk van energiebanen, ook wel meridianen genoemd. Wanneer negatieve emoties opkomen, kunnen ze zich nestelen in bepaalde energiecentra en blokkades veroorzaken die de stroom van energie door het lichaam verstoren, wat resulteert in fysieke pijn of emotioneel leed.

Ik gebruik mijn pendel om me te verbinden met jouw onderbewuste en opgesloten emoties te identificeren  .

Zodra jouw lichaam aangeeft waar deze emoties vast zitten, die je niet meer langer dienen  kan ik ze bij de wortel verwijdren door met een  magneet over het het gouverneurstvat te bewegen (een meridiaan) . Dit helpt om de emotionele blokkade op te heffen, waardoor energie vrij kan stromen en de balans kan worden hersteld.

Hoe ondersteunt het zelfgenezing?

Het opruimen van vastzittende emoties kan leiden tot diepgaande verbeteringen in je leven en het natuurlijke vermogen van je lichaam om zichzelf te genezen.

Lichamelijke problemen en emotionele stress kunnen verdwijnen. Door de blokkades op te heffen, ervaren de meeste mensen vaak een groter gevoel van vrede, verbeterde mentale helderheid en een algehele toename van hun welzijn. Als je de wortel van een bepaalde emotie mag weghalen haal je eigenlijk het klittenband weg, zodat soort gelijke emoties niet meer aan kunnen haken.

Bovendien leer je, door de aangeboren intelligentie van het lichaam te gebruiken, op je  onderbewuste te vertrouwen en actief deel te nemen aan je genezingsreis.

Samenvattend is The Emotion Code een revolutionaire methode die de oorzaak van fysieke en emotionele onevenwichtigheden aanpakt door vastzittende emoties te identificeren en los te laten.