fbpx

wat is dat nou ? je hogere zelf

In mijn coachings heb ik het vaker over ‘je hogere zelf’. Maar wat moet je je daar nou bij voorstellen? Dat kan heel ongrijpbaar voelen.

voor sommige zelfs te ‘spiritueel’. Maar eigenlijk is het heel simpel. Het is de echte jij! de jij die je al was, voor je alles werd dat je nu bent.

In mijn geval de Margje voordat ik het labeltje ‘hockester’ kreeg. Voordat ik kunstenares was. Voordat ik architect of ontwerper was. En als ik het dat toch nog een beetje ongrijpbaar wil maken, dan kan ik zeggen: ‘de margje, voordat ik op deze aarde de naam Margje mee kreeg’. ik zag ooit een interview met Mooij, waarin hij de interviewer telkens vroeg iets van zijn persoonlijkheid tijdelijk af te werpen, gewoon om te kijken wat er over blijft. Ik vind dat zelf heel fijn om te doen. Hieronder een videootje die ik op instagram gezet heb, waarin ik je zal meenemen in het proces, als je dat ook een keer wil proberen.